Lovačka kamera Suntek HC-810M 2G trail camera za nadzor lovišta

17.950,0 RSD

Neprevaziđeni kvalitet slike – Opremljena sa 5 Mega Pixels Color CMOS senzorom, ova kamera pruža kristalno jasne slike koje će impresionirati čak i najzahtevnije korisnike.

Lovačka kamera Suntek HC-810M 2G trail camera za nadzor lovišta: Vaša napredna 2G kamera za lov

Kada tražimo idealnu kameru za lov, prioritet je kvalitet i efikasnost. Predstavljamo vam Suntek HC-810M, kameru koja ne samo da ispunjava ove zahteve, već postavlja nove standarde u svetu mobilnih kamera za lov.

Senzor:
Neprevaziđeni kvalitet slike – Opremljena sa 5 Mega Pixels Color CMOS senzorom, ova kamera pruža kristalno jasne slike koje će impresionirati čak i najzahtevnije korisnike.

Memorija:
Proširivost bez ograničenja Sa podrškom za 32GB Micro SD karticu, možete čuvati veliku količinu snimaka bez brige o prostoru. (Napomena: SD kartica nije uključena u paket.)

Ekran:
Jasna preglednostTFT ekran dijagonale 2.0 inča omogućava lako pregledavanje i postavljanje, garantujući da ćete uvek imati najbolju moguću sliku.

Modovi rada:
Fleksibilnost u svakoj situaciji – Bilo da preferirate Kamera, Video, kombinaciju Kamera&Video, ili Timelapse mod, Suntek HC-810M je spreman da se prilagodi vašim potrebama.

PIR detekcija:
Širok domet za bolje rezultate – Domet od 120° za PIR detekciju osigurava da ne propustite ništa na terenu.

Noćno snimanje:
Jasnoća u svim uslovima – Zahvaljujući 44 infrared led-a, noćno snimanje pokriva do impresivnih 20 metara.

Rezolucija slike i videa:
Sve što vam je potrebno – Odaberite između 16MP, 12MP ili 8MP za slike i 1080P, 720P ili VGA za video, ovisno o vašim specifičnim potrebama.

Komunikacija:
2G MMS SMTP SMS kontrola – Bez obzira na vašeg operatera – Telenor, VIP, ili MTS – naša 2G kamera za lov nudi vam sve opcije komunikacije koje su vam potrebne za brzo i efikasno deljenje snimaka.

Intefejsi:
Svestranost na dlanu vaše ruke – Sa TV izlazom, USB2.0 i Micro SD Card utorom, kao i 12V/1A eksternim napajanjem, ova kamera pruža svestranost koju tražite.

Napajanje i zaštita:
Trajnost i sigurnost – Koristite 8X AA baterije ili DC 12V/1A za napajanje. Uz Zaštitu šifrom, Tajmer, i Sertifikat IP65, vaša kamera je bezbedna od spoljnih uticaja i neovlašćenog pristupa.

Radna temperatura:
Pouzdanost u svim uslovima – Sa radnom temperaturom od -20 do 70°C, ova kamera je spremna za sve izazove prirode.

Brend i garancija:
Poverenje i podrška – Kao deo Suntek porodice proizvoda, možete biti sigurni u kvalitet i trajnost vaše kamere. A uz 12 meseci garancije uz fiskalni račun i overen garantni list, vaša investicija je sigurna.

Zaključak:
Suntek HC-810M nije samo još jedna mobilna kamera za lov. To je svestrana, visoko kvalitetna i pouzdana kamera koja je spremna da zadovolji i najzahtevnije korisnike.

 

 

 

Dodatne informacije

Brendovi

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Možda če te i ovo zanimati