Lovačka kamera Suntek HC-801LTE 4G Trail

32.500,0 RSD

  • Blue IR tehnologija
  • JPG format – 20MP, 16MP ili 12MP.
  • Video zapisi – AVI i H.264, sa maksimalnom rezolucijom od 1920×1080/30fps
  • U kompletu: digitalna kamera, antena, integrisani daljinski upravljač, USB kabl, kaiš za pričvršćivanje, garantni list i uputstvo za korišćenje.

Lovačka kamera Suntek HC-801LTE 4G Trail: Vaš nezamenjiv partner u prirodi

Kada je reč o modernim tehnologijama koje mogu olakšati i unaprediti vaš boravak u prirodi, Lovačka kamera Suntek HC-801LTE 4G zauzima posebno mesto. Kombinujući napredne tehnološke karakteristike sa praktičnošću, ova kamera je idealno rešenje za sve one koji žele da imaju potpunu kontrolu nad svojim prostorom.

Prilagodljivost i funkcionalnost
Lovačka kamera Suntek HC-801LTE 4G je dizajnirana sa namerom da se prilagodi raznim potrebama korisnika. Može se koristiti za praćenje divljači u lovištima, omogućavajući vam da vidite koje vrste divljači i u kojim trenucima prilaze vašim solištima ili hranilištima. Takođe, može služiti kao odlična zaštita za pčelinjake, voćnjake, vikendice i druge objekte, pružajući vam informacije o tome ko i kada dolazi do navedenih mesta.

Osnovne tehničke specifikacije
Memorija i baterija: Za rad ove kamere potrebna vam je memorijska kartica kapaciteta od 8 do 64GB i 8 komada AA baterija. Alternativno, možete koristiti akumulator od 12V ili solarni panel.
Blue IR tehnologija: Zahvaljujući ovoj tehnologiji, kamera koristi infracrveni blic koji je nevidljiv ljudskom oku, omogućavajući vam da napravite snimke i tokom noći.
Komplet opreme: Kada kupite Lovačku kameru Suntek HC-801LTE 4G, dobijate sve što vam je potrebno: digitalnu kameru, antenu, integrisani daljinski upravljač, USB kabl, kaiš za pričvršćivanje, garantni list i uputstvo za korišćenje.
Formati i rezolucija: Kamera snima slike u JPG formatu sa mogućom rezolucijom od 20MP, 16MP ili 12MP. Video zapisi su u AVI i H.264 formatu, sa maksimalnom rezolucijom od 1920×1080/30fps. Osim toga, slike su danju u boji, dok su noću crno-bele.

Prednosti u svakodnevnoj upotrebi
Jedna od glavnih prednosti ove kamere je njena visoka osetljivost. Zahvaljujući tri senzora detekcije pokreta, kamera može detektovati pokrete pod uglom od čak 120 stepeni, sa daljinom detekcije do 24 metra u dnevnom režimu i do 19 metara u noćnom režimu.
Takođe, vredno je pomenuti da kamera ima vodootpornu oznaku IP66, što znači da je otporna na kišu i sneg do 8 sati neprekidne izloženosti. Ipak, preporučuje se da se kamera nakon toga osuši i da se voda ne dozvoljava da direktno pada na uređaj.
Brend Suntec je poznat po kvalitetu svojih proizvoda, a ovaj model nije izuzetak. Briga o uređaju je minimalna – potrebno je očistiti sočivo bez pritiskanja i obezbediti 4G signal za pravilan rad. Ukoliko dođe do gubitka napajanja, uređaj se resetuje nakon 36 sati i potrebno ga je ponovo podesiti.

Garancija i podrška
Svaka Lovačka kamera Suntek HC-801LTE 4G dolazi sa garantnim rokom od 12 meseci, uz priložen fiskalni račun i overen garantni list sa serijskim brojevima proizvoda.
Uz podršku za različite operatere, kao što su Telenor, VIP i MTS, ova kamera je odličan izbor za sve one koji traže kvalitetan i pouzdan uređaj koji će im pružiti miran san i potpunu kontrolu nad svojim prostorom.

U zaključku, Lovačka kamera Suntek HC-801LTE 4G je savršen spoj tehnologije, funkcionalnosti i praktičnosti, pružajući vam priliku da imate uvid u sve što se događa u vašem prostoru, bilo da je reč o lovištu, voćnjaku ili vikendici.

Dodatne informacije

Brendovi

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Možda če te i ovo zanimati