Ranac Beowald BL007

3.150,0 RSD

  • Izdržljivost i zaštita od svih vremenskih uslova
  • Funkcionalnost i udobnost
  • Stil i personalizacija

Ranac Beowald BL007

Zamislite sebe u prirodi, daleko od gradske vreve, opremljeni torbom koja ne poznaje granice. Upoznajte našu univerzalnu sportsku torbu, dizajniranu za avanturiste koji cene kvalitet i stil. Sa svojim kamuflažnim dizajnom i sofisticiranim izgledom, ova torba nije samo dodatak; ona je izjava.

Izrađena od izdržljivog 600D Oxford materijala sa poliesterskom postavom, naša torba je spremna da izdrži elemente, dok vas drži organizovanim i spremnim za akciju. Sa kapacitetom od 30L, dovoljno je prostrana da spakuje sve što vam je potrebno, a ipak dovoljno kompaktna za lako nošenje. Vodootpornost? Razume se. Vaša oprema ostaje suva, bez obzira na vremenske uslove.

Zamislite savršen spoj funkcionalnosti i udobnosti. Sa sistemom nošenja koji prati fiziološke krive vašeg tela i mekim ručkama, ova torba pruža izuzetan komfor tokom nošenja. Bilo da je reč o dugim pešačkim turama ili kratkim izletima, fiziološka kriva-leđa torbe osigurava da teret nikada ne postane teret.

Ne dozvolite da vam neadekvatna oprema pokvari avanturu. Izaberite našu sportsku torbu, koja kombinuje stil, funkcionalnost i izdržljivost. Kontaktirajte nas danas i personalizujte svoju torbu sa logom po izboru. Opremite se za sledeću avanturu uz partnera na koji možete da se oslonite – našu univerzalnu sportsku torbu, vašeg saputnika u svim uslovima.

Dodatne informacije

Brendovi

Boja

,

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Možda če te i ovo zanimati