Lovački ranac Eurohunt 25L

5.990,0 RSD

  • Dimenzije: 55×60 cm
  • Zapremina: 25l
  • Materijal spoljni i unutrašnji: 100% poilyester

Lovački ranac Eurohunt 25L

Lovački ranac nije samo obična torba, već je i vaš verni saputnik tokom dužih boravaka u prirodi. Kvalitet, funkcionalnost i udobnost su ključni kada je reč o ovom specifičnom tipu rancu.

Jedna od ključnih karakteristika svakog lovačkog ranca je kapacitet. Zahvaljujući spoljnim i unutrašnjim džepovima, ovaj ranac pruža dovoljno mesta za sve što vam je potrebno tokom lova. Ne morate više da brinete o tome gde ćete smestiti municiju, hranu, vodu, prvu pomoć i ostale potrepštine.

Jedan od najvećih izazova tokom lova je nošenje teške opreme na duže staze. Udobni jastučići za leđa i široke postavljene naramenice ovog ranca čine ga izuzetno udobnim za nošenje, čak i tokom dužih perioda.

Materijal od kog je napravljen ranac je od presudne važnosti. 100% polyester garantuje dugovečnost, otpornost na vodu i lako održavanje. Sa ovakvim rancem, ne morate da brinete o iznenadnim vremenskim promenama ili oštećenjima.

Dimenzije ranceva su često nešto što može da vas ograničava. Međutim, sa dimenzijama od 55×60 cm i zapreminom od 25l, ovaj ranac pruža savršenu ravnotežu između kapaciteta i kompaktnosti.

Bilo da ste iskusni lovac ili se tek upuštate u ovu avanturu, pravi lovački ranac može značiti razliku između uspešnog i neuspešnog dana u prirodi. Ulaganje u kvalitetan ranac sa dobrim kapacitetom, udobnošću i izdržljivošću će vam sigurno se isplatiti na duže staze. Sa ovakvim rancem, spremni ste za svaku avanturu koja vas čeka u prirodi.

Dodatne informacije

Brendovi

Boja

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Možda če te i ovo zanimati