Lovačka futrola Eurohunt 125cm za karabin sa optikom

6.490,0 RSD

  • Dužina: 125cm
  • Ušivena torbica za municiju

Lovačka futrola Eurohunt 125cm za karabin sa optikom

Karakteristike i prednosti
U današnje vreme, kada bezbednost i kvalitet postaju sve važniji aspekti kod izbora opreme, ekstra prostrana futrola za karabin sa optikom je idealno rešenje za sve one koji traže optimalnu zaštitu za svoje dragoceno oružje. Sa dužinom od 125cm, ova futrola je dizajnirana da se savršeno prilagodi vašem karabinu sa optikom.
Izrađena od poliesterske tkanine u predivnoj maslinasto-sivoj boji, ova futrola ne samo da štiti vaše oružje, već i dodaje notu elegancije i stila. Kožni dodaci dodatno ističu kvalitet i luksuz, dok dvosmerni patentni zatvarač omogućava lako i brzo otvaranje i zatvaranje.

Ušivena torbica za patrone
Ne treba zanemariti ni praktičnu ušivenu torbicu za patrone, koja vam omogućava da uvek imate rezervne patrone pri ruci. Ovaj mali, ali dragoceni dodatak može biti od velike koristi u kritičnim situacijama.

Zašto odabrati ovu futrolu?
Kada je reč o transportu oružja, bezbednost je na prvom mestu. Ekstra prostrana futrola pruža potpunu zaštitu vašem karabinu sa optikom, sprečavajući moguće oštećenje tokom prevoza.
Osim što je izuzetno funkcionalna, ova futrola je i estetski privlačna. Maslinasto-siva boja kombinovana sa kožnim dodacima čini je savršenim izborom za one koji cene eleganciju i kvalitet.

Kako održavati futrolu?
Kako biste produžili vek trajanja vaše futrole i očuvali njen izgled, preporučujemo da je redovno čistite. Poliesterska tkanina je poznata po svojoj izdržljivosti i otpornosti na vodu, ali da biste očuvali boju i teksturu, izbegavajte izlaganje direktnom sunčevom svetlu.
Kožni dodaci mogu se očistiti blagim sapunom i vodom. Nakon čišćenja, preporučujemo da kožu tretirate kremom za očuvanje kože kako biste je održali mekom i elastičnom.

Zaključak
Ekstra prostrana futrola za karabin sa optikom nije samo obična futrola – to je kombinacija stila, kvaliteta i funkcionalnosti. Bilo da ste strastveni lovac ili profesionalac, ova futrola će zadovoljiti sve vaše potrebe kada je reč o transportu oružja. Sa izuzetnom dužinom od 125cm, poliesterskom tkaninom, kožnim dodacima i praktičnom torbicom za patrone, ova futrola je pravi izbor za sve one koji traže najbolje.

Dodatne informacije

Brendovi

Boja

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Možda če te i ovo zanimati