Futrola za Lovački Karabin sa Optikom Percussion

7.500,0 RSD

  • Otporna na razne vremenske uslove
  • Maksimalna zaštita
  • Udobno nošenje
  • Unutrašnjost futrole je izrađena od 100% poliestera, pružajući mekani sloj za vaš karabin

Nema na zalihama

Futrola za Lovački Karabin sa Optikom Percussion – Zaštita i Stil za Vašu Opremu

Predstavljamo vam futrolu koja je savršena za sve ljubitelje lova i visokokvalitetne opreme. Ova futrola je dizajnirana kako bi pružila najviši nivo zaštite vašem lovačkom karabinu sa optikom.

Robusni materijali
Sa kombinacijom od 65% poliestera i 35% pamuka, vanjski sloj futrole je dizajniran da odoli vremenskim uslovima i mehaničkim oštećenjima. Dodatno ojačanje od 100% poliestra u obliku antilop materijala garantuje dugovečnost i otpornost na habanje.

Maksimalna zaštita
Unutrašnjost futrole je izrađena od 100% poliestera, pružajući mekani sloj za vaš karabin, dok sundjer visoke gustine debljine 2 cm garantuje dodatnu zaštitu od udaraca i padova.

Praktičnost u svakom detalju
Futrola je opremljena ušicama za sigurno zatvaranje dužine 128 cm, čime je osiguran lak i bezbedan pristup vašem oružju. Otvor za preklop na vrhu omogućava brzo i efikasno skladištenje i izvlačenje oružja.

Udobno nošenje
Sa širokom trakom za nošenje preko ramena, transport vašeg karabina postaje udoban i bezbrižan, bez obzira na dužinu vaše avanture.

Zaštita, funkcionalnost i stil – sve to nudi naša futrola za lovački karabin sa optikom. Pružite svom oružju kvalitetnu zaštitu koju zaslužuje.

Dodatne informacije

Brendovi

Boja

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Možda če te i ovo zanimati