Lovački prsluk Percussion Tradition

7.825,0 RSD

  • Izdržljivost i dugotrajnost
  • Vodootpornost
  • Praktični džepovi i organizacija
  • Ojačana ramena i podrška
  • Estetski privlačan dizajn

Lovački prsluk Percussion Tradition kombinuje funkcionalnost i klasičan izgled, pružajući lovcima savršenu opremu za boravak u prirodi.

Ovaj prsluk je izrađen od visokokvalitetne i izuzetno izdržljive tkanine koja se sastoji od 65% poliestera i 35% pamuka, pružajući optimalnu udobnost i dugotrajan vek trajanja.

Vodoodbojna svojstva prsluka čine ga idealnim za upotrebu u različitim vremenskim uslovima, štiteći vas od nepredvidivih kiša. Ojačana ramena pružaju dodatnu zaštitu i podršku prilikom nošenja teže opreme ili oružja.

Praktični aspekti ovog prsluka uključuju dva velika spoljna džepa na preklop, koja su opremljena dodacima za patrone, omogućavajući brz i lak pristup municiji u ključnim trenucima. Dodatno, prsluk sadrži i dva unutrašnja džepa, uključujući posebno dizajniran džep za mobilni telefon, tako da vaši lični predmeti uvek ostanu suvi i sigurni.
Spoljni kaiševi za patrone dodatno povećavaju funkcionalnost prsluka, omogućavajući vam da nosite dodatnu municiju lako dostupnu na dohvat ruke.

Estetski, prsluk Percussion Tradition dolazi u sofisticiranoj kombinaciji zeleno-braon boja, što ga čini stilski uklopljivim u prirodno okruženje i istovremeno pruža klasičan i elegantan izgled.

Ukupno gledano, ovaj prsluk predstavlja savršenu kombinaciju tradicije, stila i funkcionalnosti, pružajući lovcu sve što je potrebno za uspešan i udoban boravak u prirodi.

Tabela velicina prsluci Percussion

Dodatne informacije

Brendovi

Veličina

, , , ,

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Možda če te i ovo zanimati