Lovački prsluk Desert

4.160,0 RSD

  • Izrađen je od izdržljivog rip stop materijala
  • Prsluk je vodootporan i otporan na šiblje
  • Ima brojne džepove raznih veličina

Lovački prsluk Desert je najbolji izbor za sve strastvene lovce koji žele da se istaknu svojim stilom i funkcionalnošću. Napravljen od izdržljivog rip stop materijala, ovaj prsluk je dizajniran da izdrži sve izazove koje lov na terenu može doneti.

Kako bi osigurali vaše udobnost tokom celog lovnog iskustva, prsluk je vodoodbojan, što znači da će vas zaštiti od neželjenih vremenskih uslova poput kiše ili blata. Osim toga, ovaj prsluk je takođe otporan na siblje, što znači da se možete slobodno kretati kroz gustu šumu bez straha od kidanja materijala.

Pored svoje izdržljivosti, Lovacki prsluk Desert takođe nudi i praktičnost. Sa brojnim džepovima raznih veličina, možete organizovati svoje lovačke pribore tako da su vam uvek na dohvat ruke. Bez potrebe za dodatnim rančevima ili torbama, ovaj prsluk vam omogućava da se krećete lako i slobodno, ostavljajući vas fokusirane na ono što je najvažnije – lov.

Uz Lovacki prsluk Desert, ne samo da ćete biti dobro pripremljeni za lovačku avanturu, već ćete istovremeno i izgledati neverovatno. Sa svojim modernim dizajnom i kvalitetnim materijalom, ovaj prsluk će privući pažnju svakog lovca koji vam se nađe na putu.

Pružajući izdržljivost, funkcionalnost i stil, Lovacki prsluk Desert je neizostavni deo opreme za svakog pravog lovca. Bez obzira da li ste iskusni lovac ili ste tek započeli svoju avanturu, ovaj prsluk će vam pomoći da izvučete maksimum iz vašeg lova. Nabavite svoj Lovacki prsluk Desert i pripremite se za nezaboravno lovno iskustvo!

Dodatne informacije

Boja

Veličina

, , , , , , ,

Brendovi

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Možda če te i ovo zanimati