Lovački prsluk Deerhunter Gamekeeper Bonded

11.190,0 RSD

  • Tri prednja džepa sa skrivenim patentnim zatvaračima
  • Bunker sa skrivenim patentnim zatvaračem
  • Elastična obruba od antilopa na kragni, manžetama i porubu
  • Dva unutrašnja džepa
  • Stormliner membrana

Lovački prsluk Deerhunter Gamekeeper Bonded

Lov je nešto što mnogi od nas smatraju veoma važnim delom života. Odlazak u prirodu, osećaj slobode i povezanosti sa prirodom, i naravno, uzbuđenje lova, sve su to razlozi zbog kojih volimo ovaj sport. Kada idete u lov, želite da imate opremu koja je udobna, funkcionalna i kvalitetna. To je upravo ono što dobijate sa Deerhunter Gamekeeper Bonded prslukom.

Ovaj prsluk ima tri prednja džepa sa skrivenim patentnim zatvaračima, što vam omogućava da sigurno držite svoju opremu. Bunker sa skrivenim patentnim zatvaračem je savršena za nošenje pribora za lov ili za odlaganje sitnica tokom lova. Elastična obruba od “antilop” na kragni, manžetama i porubu, pruža udobnost i sprečava prodor vetra. Takođe, dva unutrašnja džepa omogućavaju vam da sigurno držite svoj mobilni telefon, novčanik i druge sitnice koje vam mogu biti potrebne tokom lova.

Ono što čini ovaj prsluk posebnim je Deerhunter Stormliner membrana. Ova membrana štiti vas od kiše i vetra, čineći vaš lov mnogo prijatnijim. Ne morate se brinuti da će vas loši vremenski uslovi sprečiti da uživate u lovu.

Gamekeeper prsluk je savršen za one dane kada je jakna previše topla, ali vam je potrebno nešto što će vam pružiti dodatnu toplinu i zaštitu. Takođe, ovo je odličan komad garderobe za one koji vole da se kreću tokom lova, jer prsluk ne ograničava vašu pokretljivost.

Ukratko, Deerhunter Gamekeeper Bonded prsluk je neophodna oprema za svakog lovca. Ovaj prsluk je udoban, funkcionalan i kvalitetan, i pomoći će vam da uživate u svakom trenutku svog lova. Dakle, ako želite da poboljšate svoje iskustvo u lovu, nabavite Deerhunter Gamekeeper Bonded prsluk i spremni ste da krenete u akciju!

 

Deerhunter muska garderoba

Dodatne informacije

Brendovi

Veličina

, , , , ,

Boja

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Možda če te i ovo zanimati