Lovački Aktivni Veš Hart

8.980,0 RSD

Otkrijte Aktivni Veš Hart, dizajniran sa naprednom tehnologijom regulacije vlage i toplote. Idealno za lovce, pruža izuzetnu udobnost i prilagodljivost delovima tela koji zahtevaju posebnu pažnju.

Lovački Aktivni Veš Hart

Lovci, spremite se da doživite revoluciju u udobnosti sa Aktivnim Vešom Hart! Savršen izbor za svaku vašu avanturu u prirodi.

Aktivni Veš Hart koristi inovativnu Hart Skinmap tehnologiju mapiranja tela koja omogućava precizno prilagođavanje svakom delu tela. Ova tehnologija osigurava da su najtopliji delovi tela, kao što su pazuha, leđa, i grudi, adekvatno rashlađeni zahvaljujući prozračnoj tkanini, dok su osetljivije oblasti poput ramena i bubrega dodatno ojačane za maksimalnu zaštitu i dugotrajnost.

Zamislite lov ili boravak u prirodi gde vas više ne muče neugodnosti zbog znoja ili hladnoće. Sa Aktivnim Vešom Hart, vaše telo ostaje suvo i ugodno, omogućavajući vam da se fokusirate na uživanje u svojim aktivnostima.

Ne čekajte više! Posetite našu prodavnicu ili web sajt i osigurajte svoj Aktivni Veš Hart. Uverite se sami u vrhunsku regulaciju vlage i toplote koju nudi Hart, i učinite vaše lovacke izlete nezaboravnim!

 

Tabela Hart odeca

 

Dodatne informacije

Veličina aktivnog veša

M/L, XL/2XL

Brendovi

Boja

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Možda če te i ovo zanimati