Lovačke rukavice Swedteam Ridge Dry

9.500,0 RSD

Zamislite lovačku avanturu gde vaše ruke ostaju tople i funkcionalne! Sa Swedteam Ridge Dry rukavicama, opremljenim pametnim dodirima za korišćenje telefona bez skidanja, više ne morate birati između topline i povezanosti. Idealne za sve vrste lova – vaš pouzdan partner u prirodi.

Lovačke rukavice Swedteam Ridge Dry

Otkrijte Swedteam Ridge Dry, lovačke rukavice koje će transformisati vaše lovačke izlete. Dizajnirane sa misijom da pruže maksimalnu funkcionalnost, ove tanke rukavice sadrže prste opremljene tehnologijom „pametnog dodira“, omogućavajući vam da koristite svoje digitalne uređaje bez potrebe za skidanjem rukavica.

Postava od meke vune nudi dodatnu toplinu tokom hladnih dana, čineći ih idealnim izborom za bilo koju vrstu lova. Ne samo da će vas ove rukavice održati toplim, već će vam i povećati sigurnost i osećaj dok rukujete opremom.

Dizajnirane su da se savršeno prilagode vašim rukama, sa raspoloživim veličinama od L do 2XL. Laganog su dizajna sa težinom od samo 0,1 kg, što ih čini izuzetno udobnim za nošenje tokom dugih sati u prirodi. Boja u prirodnim tonovima zelene omogućava lakše stapanje sa okolinom, povećavajući vašu nevidljivost tokom lova.

Swedteam Ridge Dry rukavice su više od običnog para rukavica – one su vaš ključ za udobniji i uspešniji lov. Nabavite par danas i doživite novi nivo udobnosti i efikasnosti na terenu.

Dodatne informacije

Boja

Brendovi

Veličina

, ,

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Možda če te i ovo zanimati