Lovačke pantalone Safety

4.290,0 RSD

  • Izrađene od izdržljivog rip stop materijala
  • Pantalone su izdržljive i otporne na habanje
  • Štite od vlage tokom kiše
  • Imaju moderni izgled

Lovačke pantalone Safety predstavljaju vrhunski izbor za one sa strašću prema lovu i avanturama.

Ove pantalone kombinuju eleganciju, komfor i upotrebnu vrednost u jednom. Zbog svog rip stop materijala, pružaju impresivnu izdržljivost i zaštitu od oštećenja.

Jedna od glavnih prednosti ovih pantalona je njihova sposobnost da odbijaju vodu. Specijalni premaz na pantalonama osigurava da ostanete suvi čak i u kišnim i vlažnim danima, omogućavajući vam da nastavite sa lovom bez ometanja.

Osim što su otporne na vodu, lovačke pantalone Safety pružaju izvanrednu zaštitu od grmlja. Bilo da prolazite kroz zgusnutu šumu, visoke trave ili vegetaciju sa trnjem, možete biti sigurni da vas ove pantalone štite od potencijalnih ogrebotina ili oštećenja. Sada se možete kretati slobodno, sigurni od potencijalnih povreda.

Nisu samo funkcionalne, već pantalone Safety donose i estetsku vrednost. Modernog su dizajna i doprinose vašem ukupnom izgledu, čineći vas sigurnim i stilizovanim tokom svih prirodnih avantura.

U zaključku, ove pantalone su investicija koja se isplati. Kombinujući izdržljivost, vodootpornost, zaštitu od grmlja i estetiku, idealne su za lovce koji žele najbolje od svoje opreme. Ne samo da ćete se osećati zaštićeno i prijatno, već ćete izgledati sjajno bez obzira na prirodne izazove.

 

Tabela velicina pantalone_6

Dodatne informacije

Brendovi

Veličina

, , , , , , ,

Boja

,

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Možda če te i ovo zanimati