Lovačka jakna Swedteam Lynx M Orange

27.200,0 RSD

  • Otporna na vetar jakna
  • Lagana i bez membrane, što omogućava jako dobru cirkulaciju vazduha
  • Vodootporna
  • Rastezljivi paneli sa strane
  • Ojačana ramena
  • Antibite™

Otporna na Vetar Lovačka jakna Swedteam Lynx M Orange

Ova jakna nije samo obična jakna. Otporna na vetar jakna iz popularne Lynx kolekcije je kreirana sa svrhom da pruži maksimalnu udobnost i zaštitu u bilo kojem vremenskom uslovu. Sa brojnim jedinstvenim karakteristikama, ona pruža vrhunsku funkcionalnost za sve ljubitelje prirode i avantura na otvorenom.

Lagana i Bez Membrane: Optimizovana Cirkulacija Vazduha

Glavna odlika ove jakne je njena lagana struktura i bez membrane. Jakna je konstruisana da omogući jako dobru cirkulaciju vazduha, što je ključno za udobnost tokom dugotrajnih aktivnosti. Bez obzira da li se radi o dugoj šetnji, planinarenju ili nekoj drugoj aktivnosti na otvorenom, Lynx jakna obezbeđuje stalnu ventilaciju, sprečavajući pregrevanje i zadržavanje znoja.

Vodootporna: Suočavanje sa Vremenskim Izazovima

Vodootporna tkanina je još jedna ključna karakteristika ove jakne. Bilo da se susrećete sa pljuskovima, maglom ili rosom, možete biti sigurni da će vam Lynx jakna pružiti zaštitu. Ona osigurava da vaša koža ostane suva i topla, čime se sprečava hipotermija i druge moguće komplikacije koje mogu nastati usled vlažne odjeće.

Rastezljivi Paneli sa Strane: Maksimalna Sloboda Pokreta

Jedinstvenost Lynx jakne ne završava se na njenoj laganosti i vodootpornosti. Ona takođe poseduje rastezljive panele sa strane, omogućavajući vam pun opseg pokreta. Ova osobina je posebno korisna za one koji se bave aktivnostima koje zahtevaju veliku mobilnost, kao što su trčanje, planinarenje ili biciklizam.

Ojačana Ramena: Izdržljivost na Testu

Ova jakna ima i ojačana ramena, čime se dodatno povećava njena izdržljivost. Korišćenje veoma izdržljivog materijala za ojačavanje ramena omogućava jakni da izdrži teške uslove, što je od velike važnosti za one koji se često upuštaju u izazovne aktivnosti na otvorenom.

Antibite™ Tretman: Ekološka Zaštita od Komaraca i Krpelja

Kao kruna svega, Lynx jakna je tretirana Antibite™ supstancom, koja nije toksična i ekološki je prihvatljiva. Ovaj tretman pruža zaštitu od komaraca i krpelja, čineći jaknu još atraktivnijom za sve one koji provode puno vremena u prirodi. Supstanca IR3535 ostaje aktivna do 80 pranja, što znači da ćete biti zaštićeni duže vreme.

Zaključak je jednostavan: Otporna na vetar jakna iz popularne Lynx kolekcije je sve što vam je potrebno za vašu sledeću avanturu na otvorenom. Sa svojim brojnim kvalitetima i karakteristikama, ona je tu da obezbedi vašu udobnost i zaštitu u bilo kojim vremenskim uslovima.

 

 

Dodatne informacije

Brendovi

Veličina

, , , ,

Boja

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Možda če te i ovo zanimati