Lovačka jakna Percussion Tradition

12.600,0 RSD

  • Izdržljivost i zaštita
  • Komfor i prilagođenost
  • Praktičnost u svakom detalju
  • Inovativna postava

Lovačka jakna Percussion Tradition

Tradicionalna lovačka jakna Percussion Lovačka Jakna: Klasična Elegancija Upakovana u Savremenu Funkcionalnost

Uz Percussion, lovstvo postaje iskustvo koje objedinjuje tradiciju i modernu tehnologiju. Naša tradicionalna lovačka jakna je prava posveta vremenski otpornom dizajnu, dok u sebi nosi sve odlike savremene odeće.

Izdržljivost i Zaštita:
Sa spoljašnjošću od 65% poliestera i 35% pamuka, ova jakna nije samo elegantna, već i izuzetno izdržljiva. Specijalno dizajnirana za suvo vreme, njena vodoodbojna površina osigurava da ostanete suvi čak i kada vas iznenadi blaga kiša.

Komfor i Prilagođenost:
Integrirani komforni ulošci na leđima omogućavaju lakoću pokreta i udobnost tokom celodnevnih lovačkih avantura. Ojačanja na ramenima i laktovima dodatno doprinose trajnosti i funkcionalnosti.

Praktičnost u svakom detalju:
Dva prostrana donja džepa opremljena sa dva reda integrisanih kaiševa za patrone garantuju da ćete uvek imati municiju pri ruci. Dodatna četiri unutrašnja džepa, uključujući specijalizovan džep za mobilni telefon, omogućavaju da sve vaše potrepštine budu organizovane i na sigurnom mestu.

Inovativna Postava:
Vodootporna i lako periva 100% poliesterska postava pruža dodatnu zaštitu. A u slučaju da želite prilagodljivost u različitim uslovima, postava se može jednostavno odvojiti pomoću dugmeta.

Ljubitelji lova cene kvalitet i stil, a tradicionalna Percussion lovačka jakna to i nudi. Spoj klasike i inovacija, ova jakna je obavezna oprema za sve one koji traže najbolje od sveta lovstva. Uživajte u prirodi sa Percussion kvalitetom i stilom!

Tabela velicina jakne i duksevi Percussion

Dodatne informacije

Brendovi

Boja

Veličina

, , , , ,

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Možda če te i ovo zanimati