Poslovna Saradnja

Mi prodajemo za Vas, Vas ne košta ništa!

Mi dovodimo kupce na naš sajt i naše društvene mreže gde su izloženi Vaši proizvodi i tako povećavamo Vašu prodaju! To radimo po principu trgovine zvanom DROPSHIPPING.

Šta je "Dropshipping"?

Dropshipping predstavlja vid elektronske trgovine gde trgovac preprodaje robu koju ne skladišti u svojim magacinima.Pored toga, ovaj vid poslovanja podrazumeva da se proizvodi šalju direktno od strane proizvođača.

Proizvod se kupuje na jednom mestu, a šalje sa drugog. Ovaj poslovni model podrazumeva dogovor između prodavca i proizvođača. Prodavac određuje svoju cenu, a proizvođač dobija dogovoreni iznos od prodaje.

Na ovaj način je korist obostrana jer se prodavac fokusira na promovisanje proizvoda i prodaju, dok se proizvođač bavi kreiranjem i distribucijom. U velikom broju slučajeva reč je o dogovoru koji svima odgovara.

Naše obaveze kao preprodavca

Mi ne brinemo o skladištenju i isporukama robe, naša briga je da privučemo što više kupaca.

Pitate se kako se probiti na tržištu koje je, čini se, zasićeno? Najbolji način je pomoću kombinacije SEO i PPC marketinga. Najpoželjnije su metode koje će privući kupce na organski način, jer plaćanje oglasa može da postane vrlo skupo, naročito za početnike.

Poslovna Saradnja

Mi plasiramo Vaše proizvode, besplatno!

Ubacujemo Vaše proizvode u našu online prodavnicu gde su dostupni ljudima za kupovinu, koje promovišemo kroz društvene mreže instagram i facebook. Radimo na organskim reklamama kao i na plaćenim ali to je naša briga Vi ne treba time da se zamarate.

Vaše cene su i naše cene!

Jako važna stavka je da mi ne odstupamo od Vaših maloprodajnih cena. Cene koje imate u maloprodaji biće takođe indetične na našem sajtu.

Vi naplaćujete Vaš proizvod!

Pošto ubacimo Vaše proizvode u našu ponudu na Vama je samo da čekate da pošaljemo adresu na koju isporučujete proizvod. VI NAPLAĆUJETE VAŠ ARTIKAL.

Provizija za prodaju

Provizija za prodaju je razlika između veleprodajne cene (koju budemo dogovorili) i maloprodajne cene. Na kraju meseca radimo obračun.

Možete te nas kontaktirati putem kontakt forme ili sledećih kanala: