Primama za divljeg vepra 100ml. Urin Eurohunt

2.990,0 RSD

  • Oponašaju prirodne hormone i sekrete ove divljači
  • Nanose se na podloge koje mogu zadržati miris ili direktno na zemlju
  • 100 ml sprej bocice

Primama za divljeg vepra 100ml. Urin Eurohunt

Uvod u korišćenje mirisnih mamaca za crnu divljač

Kada je u pitanju privlačenje crne divljači, Urinduftstoffe, ili mirisne supstance nalik urinu, mogu biti izuzetno efikasne. One su u stanju da oponašaju prirodne hormone i sekrete ove divljači, stvarajući neodoljivu stazu koju divljač voli da prati. Ovaj vodič će vas upoznati sa svim aspektima korišćenja ovih mamaca, od njihovog nanošenja do njihove efikasnosti u privlačenju divljači.

Kako koristiti Urinduftstoffe
Prvi korak u korišćenju Urinduftstoffe je odabir pravog načina nanošenja. Ove supstance se najčešće nanose na podloge koje mogu zadržati miris, poput cipela, duftpadova ili direktno na zemlju. Najefikasniji način nanošenja ovih supstanci je kroz sprej, koji omogućava jednostavno i ravnomerno nanošenje.

Praktičnost 100ml sprej bočice
Za praktičnost i mobilnost, Urinduftstoffe se najčešće nalaze u 100ml sprej bočicama. Ovaj oblik pakovanja je idealan jer omogućava lako nanošenje i transport. Sve što treba da uradite je da sprej prskate direktno na željenu površinu, bilo da je to vaša obuća, duftpad ili zemlja.

Privlačenje crne divljači pomoću Urinduftstoffe
Urinduftstoffe su izuzetno efikasni u privlačenju crne divljači, jer oponašaju prirodne mirise ove životinje. Oni stvaraju mirisne staze koje divljač voli da prati, često rezultirajući uspešnim privlačenjem divljači na željenu lokaciju.

Zaključak
U svetu lova na crnu divljač, Urinduftstoffe su nezaobilazni alat. Njihova efikasnost u privlačenju divljači je nesporna, a jednostavnost njihovog korišćenja ih čini idealnim za svakog lovca. Bilo da su nanešene na obuću, duftpadove ili direktno na zemlju, one stvaraju mirisne staze koje divljač ne može da odoli. Uz pravilno korišćenje, Urinduftstoffe mogu značajno povećati vaše šanse za uspešno privlačenje crne divljači.

 

Dodatne informacije

Brendovi

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Možda če te i ovo zanimati