Aktivni Veš Deerhunter Camou gornji deo

12.790,0 RSD

 • Reguliše temperaturu tela;
 • Ergonomski prilagođen dizajn ;
 • Bez šavova, posebno udobna;
 • Dizajnirana za disanje kože i upijanje vlage;
 • Otporan na neprijatan miris zahvaljujući prirodnim svojstvima merino vune.

Aktivni Veš Deerhunter Camou gornji deo

Ako ste ozbiljan lovac ili avanturista koji traži vrhunsku vunenu bluzu, ovo je idealan izbor za vas. Sa visokokvalitetnim materijalom, udobnošću, kvalitetom izrade i višenamenskom upotrebom, naša bluza se ističe i pruža vam sve što vam je potrebno za uspešno uživanje u vašim outdoor avanturama.

 • Reguliše temperaturu tela;
 • Ergonomski prilagođen dizajn ;
 • Bez šavova, posebno udobna;
 • Dizajnirana za disanje kože i upijanje vlage;
 • Otporan na neprijatan miris zahvaljujući prirodnim svojstvima merino vune.

 

Camou vunena bluza – Idealni komad odeće za lovce
Dizajnirana je sa pažnjom prema svim potrebama lovaca. Izrađena od visokokvalitetne vune, ova bluza pruža izvanrednu toplotnu izolaciju, čime vam omogućava da ostanete topli i suvi čak i u najzahtevnijim uslovima.
Osim što je vrhunski materijal, obložena je camouflage dezenom koji se savršeno uklapa u okruženje prirode. Ovo vam omogućava da se lakše stopite sa okolinom i povećate svoje šanse u lovu!
Rukavi i okovratnik su obloženi mekanim materijalom kako bi sprečili iritacije na koži, dok rajferšlusi regulišu ventilaciju kako biste održavali optimalnu temperaturu tela tokom celodnevnih avantura u prirodi.

Evo nekoliko ključnih razloga zašto je ova bluza najbolji izbor za vas:

 1. Kvalitet materijala – Izrađena od visokokvalitetne vune koja pruža vrhunsku toplotnu izolaciju i udobnost tokom svih vrsta outdoor aktivnosti. Ovaj materijal je izdržljiv i dugotrajan, što vam garantuje trajnost proizvoda.
 2. Camouflage dezen – Obložena savršenim camouflage dezenom koji se savršeno uklapa u okruženje prirode, omogućavajući vam da se neprimetno krećete kroz divljinu i povećavate svoje šanse za uspešnim lovnim poduhvatima.
 3. Udobnost – Dizajnirana sa posebnim akcentom na udobnost. Meki materijal na rukavima i okovratniku sprečava iritacije na koži, a ušivene rajsferšluse možete koristiti za ventilaciju kako biste održavali optimalnu temperaturu tela tokom svih aktivnosti na otvorenom.
 4. Kvalitet izrade – Pažljivo izrađena sa visokim standardima kvaliteta, garantujući vam pouzdanost i trajnost proizvoda čak i u najzahtevnijim uslovima.
 5. Višenamenska upotreba – Svestrana i može se koristiti ne samo za lov, već i za druge outdoor aktivnosti poput planinarenja, kampovanja, ribolova i šetnji u prirodi.

 

Deerhunter muska garderoba

Dodatne informacije

Brendovi

Boja

Veličine

S / M, L / XL, 2XL / 3XL

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Možda če te i ovo zanimati