Aktivni veš Deerhunter – Bokserice

3.500,0 RSD

  • Izrađene od elastičnog materijala, što omogućuje fleksibilnost i slobodnije kretanje tokom lova;
  • Koža će vam uvek ostati suva zbog tkanine koja diše i brzo se suši;
  • Džep na prednjem delu bokserica omogućava skladištenje sitnih, a bitnih stvari;
  • Izrada od posebnih panela omogućava zaštitu od trnja, insekata…;
  • Nakon više pranja bokserice će ostati iste, peru se u veš mašini i brzo suše.

Aktivni veš Deerhunter – Bokserice

Ako tražite vrhunski donji veš za lov koja će vam pružiti udobnost, zaštitu i laku pokretnost, ne tražite dalje! Deerhunter Performance Boxershorts (Bokserice) su idealan izbor za vas. Ove visokokvalitetne bokserice su deo Deerhunter kolekcije za lov i pružaju niz prednosti koje će vam pomoći da nadmašite druge lovce.

Materijal visokih performansi
Deerhunter Performance Boxershorts (Bokserice) su izrađene od materijala visokih performansi koji pruža optimalnu udobnost i funkcionalnost tokom lova. Ove bokserice su napravljene od lagane, dišuće i brzosušeće tkanine koja omogućava efikasno upravljanje vlagom, čime se održava suvoća i udobnost kože tokom celodnevnih aktivnosti na terenu. Materijal je takođe elastičan, što pruža slobodu kretanja i fleksibilnost tokom lova, bez ograničenja u pokretima.

Moderan dizajn
Deerhunter Performance Boxershorts (Bokserice) se ističu modernim dizajnom koji je usklađen sa zahtevima savremenog lovca. One imaju atraktivan izgled i savršeno se uklapaju ispod lovačke odeće, pružajući udobnost i diskretnost tokom lovne aktivnosti. Ove bokserice takođe imaju široku elastičnu traku u struku koja se neće uvijati niti pritiskati, što dodatno povećava udobnost prilikom nošenja.

Dodatna zaštita i funkcionalnost
Deerhunter Performance Boxershorts (Bokserice) pružaju i dodatnu zaštitu tokom lova. One su dizajnirane sa posebnim panelima koji pružaju zaštitu od spoljnih uticaja, kao što su trnje, grane ili insekti, čime se smanjuje mogućnost povreda tokom boravka u prirodi. Takođe, ove bokserice imaju džep na prednjem delu koji je idealan za smeštanje sitnih predmeta kao što su ključevi, novčanik ili mobilni telefon, što olakšava organizaciju i pristup važnim stvarima tokom lova.

Jednostavno održavanje
Deerhunter Performance Boxershorts (Bokserice) su jednostavne za održavanje, što je još jedna prednost ovih vrhunskih bokserica. One se mogu prati u mašini za veš i brzo suše, što štedi vreme i energiju prilikom održavanja donjeg veša. Materijal visokih performansi zadržava svoju kvalitetu i funkcionalnost i nakon više pranja, što garantuje dugotrajnost ovih bokserica.

 

Deerhunter muska garderoba

Dodatne informacije

Brendovi

Boja

Veličine

S / M, L / XL, 2XL / 3XL

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Možda če te i ovo zanimati