Rukavice Deerhunter Discover

4.700,0 RSD

  • Mekane i udobne rukavice
  • Neopren i manžetna za dobro prianjanje
  • Silikon na dlanu za sigurno drzanje predmeta
  • Hajtek tkanina na kažiprstu za dodirivanje ekrana

Rok isporuke je 1 – 5 radnih dana. Ukoliko je potrebno duže vremena za isporuku, obavestićemo

Opis

Rukavice Deerhunter Discover

Deerhunter Discover rukavice od rastegljivog materija, pružaju vam izuzetnu udobnost i funkcionalnost tokom lova. Rukavice su posebno dizajnirane sa silikonskim umetcima na dlanu, kažiprstu i palcu, koji omogućavaju izvanredan hvat i bolju kontrolu nad oružjem ili drugim predmetima koje držite.

Ono što čini ove rukavice izuzetno praktičnim izborom je prisustvo Tech-Gewebe materijala na vrhovima kažiprsta i palca. Ova inovativna tkanina omogućava vam da koristite vaše pametne telefone, tablete i druge touch screen uređaje bez potrebe da skidate rukavice. Tako možete lako odgovarati na pozive, slati poruke ili pregledati informacije na ekranu dok ste u potpunosti zaštićeni od hladnoće ili drugih nepogodnih uslova.

Savršeno prianjanje i preciznost koje ove rukavice pružaju omogućavaju vam da održavate kontrolu čak i u zahtevnim situacijama tokom lova. Zahvaljujući njihovoj izdržljivosti i otpornosti na habanje, možete biti sigurni da će vam služiti dugotrajno.

2- Wege- Stretch

Ako želite da vaša lovačka odeća pruža posebno puno slobode kretanja i odlično prianjanje, preporučuje se da se odlučite za Deerhunter proizvode sa Stretch materijalom. Kada su materijali napravljeni od 2-Way-Stretcha, lovačka odeća postaje rastezljiva, što povećava vašu slobodu kretanja.

Dodatne informacije

Brendovi

Boja

Veličina

, , ,

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Rukavice Deerhunter Discover”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će te i ovo zanimati