Vabilica Hubertus HU303 drvena Srndać

2.000,0 RSD

  • Hubertus HU303 srndać drvena vabilica je štelujuća za srndaća, srnu i lane
  • Napravljena od kvalitetnog drveta
  • Poseduje šraf za regulisanje zvuka, pružajući mekan i prirodan zvuk

Vabilica Hubertus HU303 drvena Srndać

Hubertus vabilica za srne napravljena od višnjinog drveta, je odličan alat za privlačenje kapitalnih jelena koji se već godinama koristi i dokazao se u praksi.

Ključne karakteristike i upotrebe vabilice
Vabilice su podešene na tihu šapat srndaća. Šapat je komunikacijski jezik srndaća i stoga se mora smatrati najprirodnijom i najtačnijom metodom zavođenja. Zvuk šapata ne bi trebao biti postavljen previsoko, jer će se u suprotnom privući više ženki nego mužjaka. Kao pravilo, treba zapamtiti: ne preterujte sa zavođenjem.

Upotreba
Prilikom upotrebe, vabilicu treba uzeti u šupljinu ruke tako da otvor za usta viri otprilike 1 cm iz zatvorene ruke između palca i kažiprsta. Postavite vabilicu na usne koje su blago stisnute, ne stavljajte je u usta. Kroz kratak dah, proizvodi se kratak, nežan i prirodan zvuk šapata “fie”.
Počnite zavođenje tek nakon što se tiho postavite na svoje mesto. Nakon pauze od oko 10-15 minuta, počnite sa zvučnim signalima na sledeći način:
2-3 zvučna signala u različitim pravcima, zatim pauza od 1-2 minuta; potom slede 2-3 zvučna signala, a nakon pauze od 3-4 minuta ponovite isto još jednom.
Pojedinačni zvuci ne bi trebalo da se prebrzo nadovezuju, otprilike u ritmu disanja: zvučni signal – udah – izdah – zvučni signal itd. Nakon zavođenja, trebali biste još 10-15 minuta mirno čekati na svom mestu, događa se da ako brzo napustite mesto, jelen beži. Zavođenje na tlu deluje prirodnije nego sa visine.

Materijal
Vabilica je izrađena od višnjinog drveta, što je garantuje kvaliteta i autentičnost zvuka koji proizvodi.

Zaključak
Bez obzira na vaše iskustvo u lovu, Hubertus vabilica za srne, izrađena od višnjinog drveta, je alat koji može značajno unaprediti vaše lovne veštine. Njena autentičnost, kvalitet i jednostavnost korišćenja čine je odličnim izborom za sve ljubitelje lova na srne.

Dodatne informacije

Brendovi

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Možda če te i ovo zanimati