HUBERTUS

Lovačka jakna, omiljena širom sveta

U potrazi ste za lovačkom jaknom koja će vam trajati godinama? Želite da se osećate sigurno dok lovite na niskim temperaturama?

Ne morate više da tražite – Hubertus jakna će ispuniti sva vaša očekivanja.

Lovačka jakna sa dva lica Hubertus
Hubertus lp
BEST SELLER

Kombinacija funkcionalnosti i savremenog dizajna

Hubertus lovačka jakna sa dva lica je idealna za jesenji i zimski period. Napravljena je tako da greje telo, otporna je na kišu, sneg i vetar.


Na Horn Online Shopu istaknuta je kao best seller za 2022. godinu.

Idealna za jesenji i zimski lov

Jakna je idealna za pogonski lov na divlje svinje.

Kao takva, postala je omiljena među Horn lovcima.

Savremeni dizajn

Hubertus ima dva lica – narandžastu i maslinasto zelenu stranu. Nose je lovci širom sveta, koji cene funkcionalnu garderobu modernog dizajna. Jaknu možete nositi u svim prilikama, ne samo u lovu.

Kvalitetan materijal

Narandžasta strana je izrađena od kepera. Otporna je na habanje i na loše vremenske uslove. Čak i ako se provlačite kroz oštro šiblje, neće doći do oštećenja.

Druga strana je izrađena od polar mateijala, koji daje toplinu telu.

Udobnost

Hubertus jakna je udobna, izrađena od materijala koji ne stvara buku, što je u lovu veoma značajno. Lovci često ovu jaknu biraju za čeku, kako bi mogli slobodno da se kreću.

Otpornost

Jakna je otporna na loše vremenske uslove, na kišu, sneg i vetar. Čak i ako vas iznenade vremenski uslovi, jakna će vas zaštiti. Uživaćete u lov, bez obzira na temperaturu i nepogode.

Funkcionalnost

Lovačka jakna na prednjoj polar strani ima džep na grudima sa patent zatvaračem kao i dva džepa sa strane. Na narandžastoj strani ima dva džepa sa čičak trakom. Na krajevima rukava se nalazi lastiš. Pojas je podesiv gumicom.

OCENE

Šta kažu kupci

5/5

“Jaknu sam kupio pre dve godine i stalno sam je nosio u jesenjem i zimskom periodu. I dalje nema nikakvih oštećenja na njoj. Jako sam zadovoljan!”

Milovan
Lovac
5/5

“Sjajna jakna, kao i sve ostalo u Horn shopu. Redovno kupujem ovde, kvalitet je odličan, a cena pristupačna!”

Zvonko
Lovac
5/5

“Hubertus jaknu sam dugo jurio, i konačno je došla na naše tržište. Koristim je za čeku, tokom zime i nikada mi nije bilo hladno u njoj.”

Marinko
Lovac
5/5

“Jaknu sam dobio od prijatelja za rođendan i oduševljen sam jer nije bučna. Pre nje sam imao mnogo skuplju jaknu koja je zbog šuškanja par puta oterala plen.”

Kosta
Lovac
5/5

“Hubertus jaknu sam nosio u lovu, a onda je krenulo nevreme. Hladan vetar sa kišom. Mislio sam da ću se smrznuti. Nisam naravno. Bilo mi je toplo svo vreme. Jakna je odlična, bez obzira na to kakvo je vreme.”

Sava
Lovac
5/5

“Kupio sam jaknu za lov, ali je nosim i kad idem do grada. Jako lepo izgleda i udobna je i topla. Moderna je, pa niko ni ne primeti da je baš napravljena za lov.”

Žarko
Lovac

Garancija kvaliteta

Ukoliko vam se jakna ne dopada ili niste zadovoljni kako vam pristaje, možete da je vratite u roku od tri dana i mi ćemo vam vratiti novac. Vaše zadovoljstvo je naš zadatak.

Lovačka jakna sa dva lica Hubertus

Lovačka jakna sa dva lica Hubertus

7.990,0 RSD
  • Jakna sa dva lica
  • Narandžasta strana od keper materijala otporna na trnje
  • Druga strana od polar materijala daje toplinu telu
  • Vodoodbojna i vetrootporna
  • Pogodna za pogonski lov u jesenjim i zimskim uslovima

HORN © 2022 Sva prava zadržana | Dizajn veb sajta – Dizr.